ShippingWatch

Pres på søfartslæger med offshorespeciale

Den store aktivitet i offshoresektoren får lægerne i Danmarks Rederiforening til at udvide deres speciale fra søfarende til oliearbejdere.

Det handler ikke længere kun om styrmændenes syn og hjerteproblemer, når de fem læger i rederiforeningen i Amaliegade i København skal undersøge folk til den danske shippingbranche. Patienterne er nu i høj grad også ansatte i offshoreindustrien.

"Med den stigende offshoreaktivitet er en stor del af de folk, vi undersøger, nu folk derfra. Det gælder både ansatte til den norske, danske og engelske sektor af Nordsøen, men også til de verdensomspændende offshoreaktiviteter - for eksempel i Australien, Den Mexicanske Golf og Qatar. Det er en klar ændring, at der er et større aktivitetsniveau end tidligere i offshorebranchen," siger Mette Gabriel, der er chef for søfartslægerne i rederiforeningen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs