ShippingWatch

Pres på søfartslæger med offshorespeciale

Den store aktivitet i offshoresektoren får lægerne i Danmarks Rederiforening til at udvide deres speciale fra søfarende til oliearbejdere.

Det handler ikke længere kun om styrmændenes syn og hjerteproblemer, når de fem læger i rederiforeningen i Amaliegade i København skal undersøge folk til den danske shippingbranche. Patienterne er nu i høj grad også ansatte i offshoreindustrien.

"Med den stigende offshoreaktivitet er en stor del af de folk, vi undersøger, nu folk derfra. Det gælder både ansatte til den norske, danske og engelske sektor af Nordsøen, men også til de verdensomspændende offshoreaktiviteter - for eksempel i Australien, Den Mexicanske Golf og Qatar. Det er en klar ændring, at der er et større aktivitetsniveau end tidligere i offshorebranchen," siger Mette Gabriel, der er chef for søfartslægerne i rederiforeningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs