Om ShippingWatch

Det blå erhvervsliv er en samlet betegnelse for et af de vigtigste områder i dansk erhvervsliv med stor betydning for det danske samfund. ShippingWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om det blå erhvervsliv.

ShippingWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over ShippingWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch og PolicyWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på ShippingWatch.

Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på ShippingWatch: http://shippingwatch.dk/service/abonnement/ 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Watch Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4. 


Vi kan kontaktes på denne adresse:

ShippingWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V
Tlf.: 70 777 445
shippingwatch@shippingwatch.dk
 

Du kan kontakte redaktionen på tlf. 3330 8360.


Vil du være en del af redaktionen på ShippingWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.


Hvem er vi:


Niklas Krigslund, redaktør

nk@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8458

Niklas Krigslund, født 1984, uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og cand. public med speciale i politisk økonomi fra Syddansk Universitet i 2014. Undervejs i sine studier har Niklas læst i London og New York. Han var medredaktør på ShippingWatch fra 2018 til 2020 og erhvervsjournalist på Jyllands-Posten og Finans fra 2020 til 2022, hvor han bl.a. dækkede A.P. Møller-Mærsk og DSV. Niklas har været redaktør på ShippingWatch siden august 2023.


Tomas Kristiansen, journalist

tk@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8361

Tomas Kristiansen, født 1963, er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1990. Han har arbejdet som journalist og i forskellige stillinger som redaktionel leder på medier som Jyllands-Posten, Reuters, Berlingske og Børsen. Han har primært beskæftiget sig med erhvervsstof, men har også arbejdet med politisk og dybdeborende journalistik. Efter at have gennemført en MPO (Master in the Psychology of Organisations) fra RUC i 2005 var han kommunikationschef hos IRCT, det Internationale Rehabiliteringsråd for Torturofre, og har haft sin egen virksomhed inden for PR og journalistik.


Dag Holmstad, journalist
dh@shippingwatch.dk
Tlf.: 2425 6081

Dag Holmstad, født 1962, er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Dag har tidligere været reportagechef og leder af erhvervsredaktionen i København på JP, og før da erhvervsjournalist samme sted, erhvervsjournalist på Politiken og journalist på Computerworld. Fra 2000 til 2006 var Dag medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Jyllands-Postens A/S og siden - efter fusionen i 2003 - i JP/Politiken A/S. Dag har efterfølgende i en lang årrække arbejdet med ekstern og intern kommunikation som kommunikationschef i virksomheder som Danfoss, LEO Pharma og BankInvest. Dag er siden 15. september 2020 ansat som journalist på ShippingWatch.


Idha Toft Valeur, journalist

iv@shippingwatch.com

Tlf.: (+47) 40 60 52 10

Idha Toft Valeur, født 1994, er uddannet journalist ved Kingston University i London. Idha er baseret i Oslo. Hun har erfaring indenfor finansjournalistik og senere fra forskningsjournalistik hos the Institute of Materials, Minerals and Mining og deres medlemsblade. Idha har bred erfaring med at dække sager indenfor teknologi, bæredygtighed og det grøn omstilling. Idha har også vært praktikant for det norske livsstilsmagasin Stella.


Astrid Sturlason, journalist

as@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8253

Astrid Sturlason, født 1993, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Oslo Metropolitan University. Hun var i praktik på Berlingske og arbejdede efterfølgende som freelance-journalist ved avisen. Astrid kom til Watch Medier i februar 2020 og har bl.a. siddet på FinansWatch og MediaWatch, men har siden januar 2021 været en fast del af ShippingWatch. Hun har desuden været udstationeret i New York for Watch Medier.


Jens Thomsen, journalist

jt@shippingwatch.dk
Tlf.: 2128 6560

Jens Thomsen, født 1962, uddannet ved Aarhus Universitet og Danmarks Journalisthøjskole. Jens har arbejdet som erhvervsjournalist for Computerworld, Det Fri Aktuelt, Berlingske, Børsens Nyhedsmagasin og dagbladet Børsen. Han har desuden været EU-korrespondent i Bruxelles for Ritzau og Børsen og har arbejdet med virksomheds- og politisk kommunikation i Bruxelles og København. Jens har arbejdet for ShippingWatch siden foråret 2021.


Daniel Logan Berg-Munch, journalist

daniel@shippingwatch.dk

Tlf.: 2830 0286

Daniel Logan Berg-Munch, født 1985, er cand. mag. i engelsk fra Københavns Universitet og Boston University og er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Daniel har været ansat på ShippingWatch siden opstarten i 2012, først med ansvar for den engelske version og senere som journalist.Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk


Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte vores salgssupport:

shippingwatch@infowatch.dk

Tlf. 70 777 445


Teknisk support

Tlf.: 70 777 445

support@infowatch.dk
Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

mobilitywatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.com