ShippingWatch

Erhvervsdirektør: Vi mangler folk i Nordjylland

Niels Christensen, der er erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord og adm. direktør i Marcod er en af hovedarkitekterne bag den planlagte maritime vækst i Nordjylland. Regionens største problem er at tiltrække nok unge og give dem den rigtige uddannelse, mener han.

Foto: Carsten Ingemann

Niels Christensen har ledet Marcod i det halvandet år, hvor det nordjyskbaserede initiativ for at fremme den maritime udvikling i Danmark har eksisteret. Han har en baggrund fra møbelbranchen, men også som konsulent i ledelse og strategiudvikling for virksomheder. Udviklingsideerne har han kunnet bruge i rigt mål i jobbet i Marcod.

"Visionen er at skabe en erhvervsøkonomisk drivkraft til gavn for det danske samfund i det danske samfund. Det skal ske ved at skabe vækst i beskæftigelsen og vækst i kompetenceniveauet i de maritime virksomheder. Alt skal simpelthen vurderes ud fra, hvad det skaber af arbejdspladser og værdi til til samfundet. Jeg er kommet med store ambitioner for Marcod, og projektet er meget ambitiøst," siger Niels Christensen.  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Esvagt byder sig til i Taiwan

Det danske rederi har udset sig en mulig lokal partner i Taiwan, hvor selskabet gør sig store forventninger til havvindmarkedet. Lykkes Esvagts planer, kan selskabet være klar til at servicere havvindparker i Fjernøsten om få år.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs