ShippingWatch

Servicevirksomheden Victor har store vækstambitioner

Det begyndte med de fire engagerede installatører i Victor på Frederikshavn Havn i 70'erne. Nu er forretningen vokset til mere end 60 ansatte og en omsætning på 80 mio. kr. - den skal op på 200 mio. kr. i løbet af fire år, fortæller ejer og adm. direktør Ole Nygaard til ShippingWatch.

Lige nu går det rigtig godt for service- og underleverandørvirksomheden Victor A/S. Der er blevet indført en ugentlig morgenmad på kontoret i Kattegat Silo, så folk fra værkstedet kan lære folk fra kontoret at kende. Mange har nemlig ikke talt særligt meget sammen, for det er gået hurtigt med at blive flere folk i virksomheden, som er blevet en forholdsvis stor underleverandør i de seneste 10 år.

Da ejer og adm. direktør Ole Nygaard overtog Victor i 2000 havde han hørt rygter om Victors grundstamme - fire superengagerede medarbejdere på værkstedet - som var kernen i forretningen, der arbejder med at installere køleteknik, aircondition, rørsystemer og procesmoduler i de tre segmenter offshore, shipping og energi. Ole Nygaard har en fortid som konsulent i oliebranchen for blandt andet Maersk Oil i Norge, men da forretningen begyndte at vokse ud over de fire superengagerede medarbejdere, tog han tilbage til Frederikshavn for at fokusere helt på Victor. Det betalte sig. Fra 2006 til i år er forretningen løbet i vejret fra 22 mio. kr. i omsætning til 80 mio. kr. og fra 10 ansatte til mere end 60. Omsætningen skal op på 200 mio. kr. i løbet af de kommende fire år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs