ShippingWatch

Monjasa udvider bunkerservice til Nordfrankrig

Monjasa udvider sin bunkerforretning i Nordvesteuropa til også at omfatte Nordfrankrig. Udvidelsen betyder, at et skib bliver flyttet fra Skagen og erstattet med et nytchartret fartøj.

Foto: Monjasa

Den danske bunkerkoncern Monjasa udvider sine aktiviteter i Nordvesteuropa.

I en meddelelse skriver selskabet, at det fremover også vil være i stand til at levere bunkerolie i Nordfrankrig på sin service i Den Engelske Kanal. Det drejer sig om havneområderne fra Dunkerque, Calais, Dieppe, Le Havre og videre til Brest, fremgår det af meddelelsen.

Udvidelse betyder, at der bliver flyttet rundt på Monjasas flåde i området. Skibet Skaw Provider vil blive rykket fra Skagen til Kanalen, hvor det fremover skal service England og Nordfrankrig. Det efterlader et hul i Skagen, som bliver lukket af skibet Vinga Safir.

Vinga Safir er en ny tilføjelse til Monjasas flåde. Det er færøsk-ejet og har tidligere været chartret af konkurrenten Stena Oil.

Foruden Skaw Provider og nu Vinga Safir er Monjasas olieterminal i Skagen tidligere blevet betjent af skibet Antares. Det er imidlertid blevet leveret tilbage til sine ejere på et tidligere tidspunkt, oplyser Monjasa til ShippingWatch.

Monjasa får "meget utilfredsstillende" underskud i Vesteuropa

Monjasa køber bunkerskib til Nordvesteuropa

Monjasa tilknytter bunkerskib til Skagen Havn 

Monjasa har fået hård konkurrence i Skagen Havn 

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs