ShippingWatch

Monjasa køber bunkerskib til Nordvesteuropa

Bunkerkoncernen Monjasa har købt tankskibet Fredericia, som i flere år har indgået i rederiets flåde. Det skal fortsætte med at betjene det nordvesteuropæiske marked.

Foto: Monjasa

Det danske bunkerselskab Monjasa har købt et tankskib, som skal indgå i den nordvesteuropæiske forretning.

Skibet Frederica har i flere året været chartret ind i Monjasas flåde, men nu har selskabet valgt at overtage ejerskabet.

Det skal fortsætte med at sejle i Den Engelske Kanal, hvor det i øjeblikket især bliver brugt til at tanke cruiseskibe omkring Southampton, som har en af travleste havne for cruiseskibe. Det skriver Monjasa i en meddelese.

Bunkerkoncernen oplyser hverken sælger eller pris. Ifølge skibsdatabasen er den tidligere ejer tyske Medallion Reederei, mens skibets markedsværdi anslås til at være lidt over fire mio. dollars.

Fredericia er bygget i 2008 og har en kapacitet på 3.600 dwt.

Monjasa får "meget utilfredsstillende" underskud i Vesteuropa

Monjasa: Vi ser ikke os selv som et opkøbsmål

Forsiden lige nu

Rasmus Jarlov et ubeskrevet blad i dansk shipping

Danmarks nye erhvervsminister har både inden for borgens mure og i offentligheden gjort sig bemærket som en kontroversiel person, der ikke går af vejen for en politisk fejde, et privat opgør med kendis-kæresten på nettet eller en vild dans for åben skærm. Spørgsmålet er, om han får en meget kort karriere som minister.

DFDS har akut mangel på it-medarbejdere

Trods sin status som et af Danmarks største rederier, har DFDS svært ved at tiltrække medarbejdere til sin it-afdeling. Rederiet er langt fra det eneste med det problem.

Danske rederier: Handelskrig kan ramme os hårdt

"Det er skidt nyt for dansk søfart og ikke mindst for gastank, at det nu ser ud som om, vi er vidne til en regulær handelskrig mellem USA og Kina," siger Andrew McPhail, kommerciel direktør i Evergas.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere