ShippingWatch

Monjasa køber bunkerskib til Nordvesteuropa

Bunkerkoncernen Monjasa har købt tankskibet Fredericia, som i flere år har indgået i rederiets flåde. Det skal fortsætte med at betjene det nordvesteuropæiske marked.

Foto: Monjasa

Det danske bunkerselskab Monjasa har købt et tankskib, som skal indgå i den nordvesteuropæiske forretning.

Skibet Frederica har i flere året været chartret ind i Monjasas flåde, men nu har selskabet valgt at overtage ejerskabet.

Det skal fortsætte med at sejle i Den Engelske Kanal, hvor det i øjeblikket især bliver brugt til at tanke cruiseskibe omkring Southampton, som har en af travleste havne for cruiseskibe. Det skriver Monjasa i en meddelese.

Bunkerkoncernen oplyser hverken sælger eller pris. Ifølge skibsdatabasen er den tidligere ejer tyske Medallion Reederei, mens skibets markedsværdi anslås til at være lidt over fire mio. dollars.

Fredericia er bygget i 2008 og har en kapacitet på 3.600 dwt.

Monjasa får "meget utilfredsstillende" underskud i Vesteuropa

Monjasa: Vi ser ikke os selv som et opkøbsmål

Forsiden lige nu

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fik genskabt en del af væksten, problemerne med dårlige bunkerolie fortsatte, og en hel række af de mest velrenommerede danske rederier som Norden, Torm, DFDS og J. Lauritzen fremlagde regnskab i ugen, der gik.

Søren Skou: "Vi er blevet en vækstvirksomhed igen"

Efter et par år, der overordnet har handlet om at sælge fra og skære den fremtidige containerforretning til, mener CEO Søren Skou, at Maersk igen er en vækstforretning. Især 2019 vil vise, om han får ret.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere