ShippingWatch

Shipcraft bliver anpartsselskab grundet kidnapning

De tilfangetagne besætningsmedlemmer i Somalia betyder, at Shipcraft omdanner sig til et anpartsselskab fra et aktieselskab. Det skriver selskabet på sin hjemmeside få dage før toårsdagen for besætningens kidnapning.

Foto: MOGENS FLINDT

Blot to dage før toårsdagen for kapringen af MV Leopard og gidseltagningen af besætningen har Shipcraft besluttet at ændre sin selskabsform. Shipcraft er nu et anpartsselskab frem for et aktieselskab, fremgår det af rederiets hjemmeside.

"På grund af den nuværende situation med vores tilbageholdte besætning i Somalia har Shipcraft (Cyprus) Ltd. besluttet, at det vil være mest hensigtsmæssigt at ændre fra Shipcraft A/S til Shipcraft ApS med uændret aktiekapital," hedder det på hjemmesiden.

Det er endnu uvist, hvorfor det er mere hensigtsmæssigt at ændre selskabets type på grund af gidslerne i Somalia.

Claus Bech vil fortsætte som adm. direktør for Shipcraft Aps, mens John Larsson, der gennem andre selskaber, kontrollerer majoriteten af aktierne i Shipcraft fremover kommer til at være eneste bestyrelsesmedlem. Sysser Zerlang Philipson, der i sommer forlod formandsposten i bestyrelsen, og Claus Bech er således ikke længere en del af Shipcrafts bestyrelse.

Søfartens Ledere: Gidsler er ikke glemt 

Shipcraft afviser rygter om gidsels død 

Bestyrelsesformand i Shipcraft træder tilbage 

Gidseltagning kan lukke Shipcraft i år 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs