Bestyrelsesformand i Shipcraft træder tilbage

Bestyrelsesformanden i Shipcraft, Sysser Zerlang Philipson, er trådt tilbage og har overladt posten til John Arne Larsson.
Leopard
Leopard

Sysser Zerlang Philipson er ikke længere bestyrelsesformand i Shipcraft og efterfølges af John Arne Larsson. Det fremgår af en meddelelse fra CVR-registret onsdag, selvom rokaden i bestyrelsen har været en realitet siden mandag.

Rederiet har været i mediernes søgelys siden 12. januar 2011, hvor skibet Leopard blev kapret af somaliske pirater, og de seks besætningsmedlemmer blev taget som gidsler. Skibet blev efterladt af piraterne grundet motorproblemer, men besætningsmedlemmerne har siddet i fangenskab siden da.

John Arne Larsson har tidligere været medlem af direktionen i Shipcraft, og han har været medlem af bestyrelsen af to omgange, hvor han senest indtrådte i 2010.

Rederiet ejes 100 pct. af moderselskabet Shipcraft Cyprus i Cypern, og Claus Bech er adm. direktør. I selskabets regnskab for 2011 udtrykkes der "væsentlig usikkerhed om selskabets evne til at fortsætte driften" grundet de økonomiske konsekvenser af bortførelsen, og årsresultatet for 2011 er et underskud på lidt under to tusind euro.

Det er endnu uvist, om Sysser Zerland Philipson fortsætter som bestyrelsesmedlem.

ShippingWatch prøver at få en kommentar fra rederiet.

Gidseltagning kan lukke Shipcraft i år 

Medie: Danske gidsler har siddet 515 dage 

Rederier vil blive hængt ud for sløseri 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også