ShippingWatch

Bureau: Scandlines sættes til salg til i januar

Scandlines vil blive sat til salg i januar, oplyser en kilde til Reuters. Ifølge kilden er DFDS og det italienske rederi Grimaldi de eneste mulige købere.

Rederiet Scandlines vil blive sat til salg i januar. Det oplyser kilder til nyhedsbureauet Reuters, der desuden kan fortælle, at DFDS og det italienske rederi Grimaldi vurderes at være de eneste potentielle bejlere i branchen.

Ejerne af Scandlines er kapitalfondene 3i og Allianz Capital Partners. De første orienteringsdokumenter om salget ventes udsendt i januar næste år, hvorefter ejerne håber at kunne lukke en aftale i løbet af første halvår.

Scandlines opererer en lang række ruter i Østersøen, blandt andre Gedser - Rostock.

For omkring halvanden uge siden konstaterede DFDS' topchef, Niels Smedegaard, i et interview med Ritzau Finans, at tiden er inde til sætte en velspækket krigskasse i arbejde, og at DFDS er interesseret i at købe op inden for begge koncernens hovedben, shipping og logistik.

- Vi kigger i Nordeuropa, der er vores hjemmemarked, forklarede Niels Smedegaard.

DFDS ønsker dog ikke at kommentere på sagen.

RITZAU FINANS

DFDS: Nye opkøb inden for det næste halve år 

P+S Werften: Vi vil færdiggøre DFDS-skibene 

DFDS: Svag europæisk økonomi fire år endnu 

Smedegaard: Gøteborg er helt afgørende for DFDS 

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende faciliteter til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs