ShippingWatch

DFDS: Nye opkøb inden for det næste halve år

DFDS har kig på konkrete virksomheder inden for ro-ro og logistik i det nordeuropæiske område og vil ifølge CEO Niels Smedegaard foretage nye investeringer inden for de nærmeste måneder. Der er flere milliarder at gøre godt med.

DFDS vil inden for de nærmeste måneder foretage et eller flere opkøb inden for nordeuropæisk ro-ro eller inden for logistiksegmentet, afslører rederiets CEO, Niels Smedegaard over for ShippingWatch. Rederiet har fået flere henvendelser fra aktører, der er ved at give op i det pressede marked og forhandler med konkrete virksomheder om en overtagelse, der efter alt at dømme vil falde på plads i første halvdel af det nye år.

"Vi har da en målsætning om at komme videre, nu har vi holdt os i ro efter integrationen af Norfolk Line, med undtagelse af terminalen i Göteborg og LD Lines på Kanalen.Men det er klart, at vi til stadighed har en pipeline af muligheder, vi ser på. Man skal bare igennem ekstremt mange emner, før man finder en, der passer strategisk, kulturelt, og at synergierne og markedspositioner er de rigtige. Men jeg regner med, at vi foretager opkøb inden for det næste halve år, " siger Niels Smedegaard i et interview med ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs