ShippingWatch

Oliegigant vil have russisk bunker-monopol

Det russiske bunkermarked skæres ned til tre leverandører, hvis premierminister Medvedev godkender kontroversielt forslag fra statens egen oliegigant Rosneft.

Præsidenten i det store statsejede russiske olieselskab Rosneft har i et brev direkte stilet til den russiske premierminister Dmitri Medvedev foreslået, at det russiske marked for handel med skibsfuel reguleres i langt højere grad, end det er tilfældet i dag.

Brevet, der ifølge Portnews er sendt 23. september, indeholder anbefalinger fra Rosnefts præsident Igor Sechin, hvor han særligt fremhæver nødvendigheden af, det indgås lange kontrakter med de tre store statsejede selskaber. Det skal sikre kvaliteten og indbetalingen af skat, skriver han. Han foreslår blandt andet, at man udelukker en lang række mindre private spillere på det russiske marked for bunker. Disse private aktører opkøber ifølge Sechin til skade for industri og stat olie af dårlig kvalitet fra mindre private raffinaderier.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs