ShippingWatch

Medie: DSV opkøber små speditører

Siden sidste efterår har DSV opkøbt seks mindre speditionsfirmaer, der får det stadig sværere over for de større selskaber, skriver Børsen.

Foto: GORM OLESEN

DSV har gennem det seneste år opkøbt en række mindre speditører, og  ledelsen forventer at fortsætte denne strategi. Det skriver Børsen.

"Vores strategi er at bruge hvert års pengestrømme på at tage del i konsolideringen. De penge, som selskabet tjener, vil vi gerne bruge til at købe andre virksomheder op for," siger adm. direktør Jens Bjørn Andersen til avisen.

DSV: Gode resultater i alle divisioner i hårdt marked 

Siden sidste efterår har DSV købt seks små og mellemstore speditører med en samlet omsætning på godt 2,3 mia. kr. Det er sket til en pris på  700-900 mio. kr. for alle seks selskaber, skriver avisen. Forklaringen er bl.a., at mange mindre speditører lider under deres mangel på størrelse.

Jyske Bank: DSV øger mulighederne i Nordatlanten 

DSV køber udenlandsk selskab til Air & Sea 

 

 

Mere fra ShippingWatch

CMA CGM forventer kraftigt fald i fragtraterne

Udsigterne for containermarkedet ser noget mere dystre ud i den kommende tid, vurderer franske CMA CGM. Containerrederiet noterede dog stadig vækst på både top- og bundlinje i tredje kvartal.

Ugens bedste på ShippingWatch

EU kæmper om at blive enig om et prisloft på russisk olie. Containerraterne er faldet gennem gulvet. Ny kritik af CII-indekset. Og så er Carsten Mortensen på vej med ny shippingfond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs