ShippingWatch

2012 ændrer plus til minus for CT Offshore

Kabelinstallationsvirksomheden CT Offshore præsenterer et underskud for 2012 i dagens regnskab mod et overskud i 2011. Afskrivninger spiller ind på resultatet, men det er ikke tilfredsstillende, lyder det fra ledelsen.

Foto: A2SEA, Tony Brands

2012 gik ikke som forventet for CT Offshore, hvis hovedvægt er på søkabelarbejde, og som er et datterselskab til vindmøllerederiet A2Sea under Dong Energy og Siemens. Virksomheden præsterede et underskud for 2012 på 18,2 mio. kr. efter skat, fremgår det af årsregnskabet.

Og således er plus forvandlet til minus siden 2011, hvor CT Offshore havde et overskud på 38,9 mio. kr. efter skat. Et resultat, der dog skal ses i lyset af afskrivninger på materielle og immaterielle anlægaktiver, men stadig en utilfredsstillende udvikling skriver ledelsen i sin beretning og understreger, at man i 2011 ikke havde forventet denne udvikling:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs