ShippingWatch

A2Sea: Interessant udvikling på vindmøllemarkedet

I løbet af de sidste par dage er flere store planer på området for havvindmøller blevet introduceret. Udmeldingerne bliver modtaget både positivt og mådeholdent hos vindmøllerederiet A2Sea.

Foto: A2SEA

Det tegner til at blive en god forretning for aktørerne inden for offshore-vindmøller, såfremt de mange udmeldinger om øgede investeringer og nye parker bliver en realitet. Og netop det forbehold peger Jens Frederik Hansen, adm. direktør i vindmøllerederiet A2Sea, på, da han kommenterer de seneste dages udmeldinger inden for branchen over for ShippingWatch.

"Vi modtager nyhederne  positivt, men samtidig med et gran af nysgerrighed, fordi vi jo ofte hører, at de (projekterne, red.) ikke altid bliver materialiseret med den hastighed, som de bliver annonceret," siger han og fortsætter, at det er belært af et vindmarked, som er længere om at udvikle projekterne, end man lige altid først estimerer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs