Vindmølleskibet Sea Installer central i tysk kæmpeordre

Vindmøllesskibet Sea Installer, der ejes af A2Sea, får en central rolle, når Siemens som oplyst fredag skal levere 80 vindmøller til parken Butendiek i den tyske del af Nordsøen. Se skibet i arbejde.
Foto: A2SEA
Foto: A2SEA

Vindmøllesskibet Sea Installer, der ejes af A2Sea, får en central rolle, når Siemens som oplyst fredag skal levere 80 vindmøller til parken Butendiek i den tyske del af Nordsøen. Køberen er WPD gruppen med hovedsæde i Bremen, Tyskland.

Aftalen på de 80 møller omfatter også en langsigtet vedligeholdelseskontrakt for ti år, den første af sin art for et offshore vindprojekt. Siemens skal også levere et nyt logistikkoncept, der omfatter det specialbyggede serviceskib, der er udviklet med henblik på installationer af offshore vindmøller. Når værket kommer i drift i 2015, vil den samlede produktionskapacitet på 288 megawatt (MW) være tilstrækkelig til at forsyne omkring 370.000 husstande med miljøvenlig el.

A2Sea, der ejer af Dong med 51 procent og Siemens med 49 procent, Sea Installer, har selv designet Sea Installer til at møde de specifikationer, der kræves af et skib, der opsætter vindmøller.

Se Sea Installer på arbejde her

 

DNV: Behovet for vindmølleskibe stiger 

Stor global interesse for Pacific Orca

Vindmølleskibe skal kortlægges  

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også