ShippingWatch

Dansk selskab vil sælge ballastvandsystem i Norge

Offshoreredere er langt mere klar og villige til at investere i systemer til rensning af ballastvand i nybygninger af skibe end andre redere. Norge er derfor stedet, hvor Vestergaard Marine Service A/S satser på det største salg, fortæller den nordjyske virksomhed til ShippingWatch.

Foto: Øyvind Hagen/Statoil

Mens mange redere tøver og måske indirekte forsøger at udskyde beslutningen om at købe og installere ballastvandsystemer, har norske offshoreredere ikke nær så svært ved at få pungen op af lommen. Det er i hvert fald den fornemmelse Vestergaard Marine Service har, fordi flere norske kunder efterspørger rensningssystemet til ballastvand Erma First, som Vestergaard Marine Service har eneagentur på i Skandinavien.

"Tingene går jo lidt trægt i det her regi, fordi reglerne om implementering ikke er endeligt vedtaget endnu. Men det vi oplever nu er, at vores systemer passer utrolig godt ind i størrelsen af offshoreskibe. De forskellige offshorerederier og større tankrederier i Norge er interesserede, og vi regner med, det bliver det største marked for os," siger Per Lyngholm Andersen, der er salgschef hos Vestergaard Marine Service.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs