ShippingWatch

Skibsværfter i hård kamp om ordrer i Norge

"De ser alle mod Norge nu," siger adm. direktør og indehaver af Orskov Shipyard i Frederikshavn, Jeppe Ørskov, til ShippingWatch. 

Orskov Yard i Frederikshavn forventer skærpet konkurrence om ordrer på reparationer fra Norge, som flere danske og svenske værfter har markedsført sig ivrigt over for det seneste års tid. I Danmark har Orskov traditionelt og i særlig grad rettet sig mod Norge, og Karstensen i Skagen har allerede vist vejen og med succes været i stand til at sikre sig opgaver på nybygninger inden for fiskeri til norske kunder.

"De ser alle den vej nu, og det vil uden tvivl skærpe konkurrencen. Det kommer vi helt klart til at mærke," siger adm. direktør og indehaver af Orskov Shipyard i Frederikshavn, Jeppe Ørskov, til ShippingWatch.  Det nordjyske værft ser også på nye opgaver med opgradering af borerigge, som Semco i Esbjerg og Fayard på Fyn har stigende succes med i kraft af ordrer fra Maersk Drilling. Orskov har endnu ikke fået del i dette marked, men Jeppe Ørskov forventer, det vil ske. Også her med fokus på Norge.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs