ShippingWatch

Orskov mærker konkurrence fra Norge

Orskov Yard i Frederikshavn kan mærke, at flere norske skibsværfter igen satser på reparationer. Ordrebogen er tyndere og horizonten kortere.

Produktionsvirksomhederne i den maritime klynge i Frederikshavn har traditionelt hentet en god del af forretningen fra norske offshore virksomheder og rederier.  Orskov Yard, det tidligere Ørskov Skibsværft er ingen undtagelse, men nu har den generelle nedgang i shippingmarkedet fået flere af de norske skibsværfter, der eller i stor stil havde lagt om til nybyggeri, til igen at slå om og satse på reparationer, som netop er Orskovs speciale, bl.a. inden for den norske supply industri. Orskov, der arbejder tæt sammen med andre af byens store underleverandør-virksomheder som MAN, Vestergaard og Scanel, har været i stand til at præstere positive resultater, senest i 2011, men horizonten bliver kortere, når direktør Jeppe Ørskov kigger i ordrebogen:

Fastholder strategi

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs