ShippingWatch

Eurotunnel håber DFDS vil sikre de franske ansatte

Eurotunnel forventer, at DFDS vil optræde ligeså "konstruktivt" som i 2012 og sikre beskæftigelsen for de franske ansatte ombord på de to skibe, som DFDS nu overtager.

Eurotunnel udtrykker håb om, at DFDS vil overtage de franske ansatte på de to færger i forbindelse med DFDS' overtagelse af skibene, der sejler mellem Dover og Calais. Eurortunnel henviser til den "konstruktive måde", som DFDS håndterede situationen på tilbage i 2012, da det danske shipping- og logistikselskab dengang forsøgte at overtage skibene fra resterne af det krakkede SeaFrance. De blev i stedet overtaget af Eurotunnel.

Efter flere års juridisk kamp om Eurotunnels indtog i færgedrift på den korteste og mest attraktive rute mellem England og Frankrig, oplyste Eurotunnel søndag, at man har indgået en bindende aftale med DFDS om overtagelse af færgerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs