ShippingWatch

Damco forventer bedring i 4. kvartal

A.P. Møller-Mærsks logistikselskab, Damco, kom ud af 2. kvartal 2013 med et underskud på otte mio. USD mod et overskud i samme periode året før. Selskabet forventer bedring i 4. kvartal.

Det Maersk-ejede logistikselskab Damco havde en omsætning på 758 mio. USD i andet kvartal af 2013, hvilket er nogenlunde på niveau med samme periode i 2012. Resultatet efter skat endte på et underskud på otte mio. USD mod et plus på 28 mio. USD i 2. kvartal 2012.

Det halvårlige resultat ser noget bedre ud med et underskud på to mio. USD, hvilket i samme periode 2012 var et overskud på 35 mio. USD. Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet. Driftsresultatet før særlige poster (EBITA) endte på 24 mio. USD, hvilket var lidt lavere end forventningerne. Resultatet skyldes ifølge meddelelsen, at Damco har haft flere udgifter end planlagt på at gøre virksomheden klar til de fremtidige vækstmarkeder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs