ShippingWatch

DSV-konkurrent til vejrs efter direktørskifte

Den schweiziske transportkoncern Panalpina, der konkurrerer med danske DSV, er i stor medvind på børsen, efter at selskabet har skiftet sin administrerende direktør.

Den schweiziske transportkoncern Panalpina, der konkurrerer med danske DSV, er i stor medvind på børsen, efter at selskabet har skiftet sin administrerende direktør, Monika Ribar, ud med Peter Ulber.

Aktien stiger med 12,5 pct. til 94,7 sfr. på børsen i Zürich efter nyheden, der også har medført et løft af selskabets anbefaling hos Sarasin, der nu siger "neutral" mod tidligere "reducer".

Peter Ulber erstatter Monaika Ribar, der har været en del af Panalpinas ledelse i omkring 23 år, den 1. juni, fremgår det af en meddelelse fra selskabet onsdag formiddag.

Den nye direktør har en lang karriere i distributør- og logistikbranchen, der blandt andet tæller en ledende position hos Kuehne+Nagel.

"Vi føler os heldige over at kunne tiltrække en af de globalt set mest respekterede freight forward-eksperter og entreprenører og sikre tjeneste som administrerende direktør hos Panalpina, skriver det schweiziske selskab i meddelelsen."

Avis: DSV forventer "aggressive vækstrater" i Kina

Tyske Dachser vil sætte omsætningsrekord i 2013 

DSV og Kuehne & Nagel er ikke lige optimistiske om 2013 

Mere fra ShippingWatch

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs