Avis: DSV forventer "aggressive vækstrater" i Kina

DSV's forretning i Kina vokser hastigt og hurtigere end koncernens. Høj omsætning er i vente på trods af mindre transport af gods mellem Asien og Europa. Det skriver Børsen.

DSV ser lyspunkter i Kina, hvor der er gang i forbruget - et kærkomment alternativ til den sløve udvikling i transporten af gods mellem Asien og Europa. Det skriver Børsen.

"Vi er selvfølgelig berørt af af afmatningen i Europa, men vi er ikke sortseere, for der er stadig masser for os at gøre i Asien," siger Peter Minor, chef for DSV i Asien til Børsen.

Asien er et stort marked for DSV, der sidste år hentede 9 pct. af den samlede koncernomsætning i Asien. Koncernomsætningen var på 45 mia. kr.. En højere procentdel af driftsindtjeningen (ebita) blev hentet i ASien,hvor hele 15 pct. af koncernens totale driftsindtjening på 369 mio. kr. kom fra de asiatiske markeder.

"Vi forventer helt klart, at vi vokser mere end markedet generelt. Vi er et nyt selskab, som pludselig er blevet større, og det vil sige, at der er lavthængende frugter at plukke," siger Peter Minor til Børsen, der tror på "aggressiv vækst."

DSV har været i Kina i 18 år, og afdelingerne der skal blive større.

"Vores fodaftryk er her, men vi er slet ikke færdige i Kina. Vi har 35 lokationer, men nogle er små. Så der er sået mange frø, hvorfra der skal komme en god høst fremadrettet," siger Peter Minor til Børsen.

Tyske Dachser vil sætte omsætningsrekord i 2013 

DSV og Kuehne & Nagel er ikke lige optimistiske om 2013

Kuehne & Nagel med pæne resultater, bundlinje mindre end ventet 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også