ShippingWatch

Dan-Bunkering i samarbejde med Danish Ship Protection

Sikkerhedsfirmaet Danish Ship Protection og Dan-Bunkering har indgået et samarbejde, der skal trække på Dan-Bunkerings kundeflade, oplyser de to selskaber.

Dan-Bunkering har indgået et samarbejde med det maritime sikkerhedsfirma Danish Ship Protcetion om at tilbyde maritime sikkerhedsløsninger til Dan-Bunkerings kundeklientel, oplyser de to selskaber i en pressemeddelelse.

Samarbejdet drejer sig om anvendelse af professionelle sikkerhedskonsulenter til skibe i piratfyldte farvande.

"Vores samarbejdspartnere er alle nogle af de største og bedste leverandører inden for deres respektive arbejdsområder, og vi glæder os til at løfte den store opgave, som Dan-Bunkerings kundeflade i den kommende tid vil frembringe. Vores koncept er, at alle vores samarbejdspartnere er danske, og vi har meget høje forventninger til vores konsulenter omkring den kvalitet, som de skal bidrage med for at tilfredsstille den internationale handelsflådes høje krav," hedder det i pressemeddelerlsen.

Rederiforeningen: Piratbekæmpelse ud for Vestafrika nødvendig

Somaliske pirater frigiver tanker efter et år

Danmark med i ny aftale om retsforfølgelse af pirater 

Mere fra ShippingWatch

Lavere spotrater afspejles på BW LPG's bundlinje

BW LPG’s nettoindkomst fra spotsejladser gik ned med 16 pct. i første kvartal i forhold til sidste år. Selskabet lander dog et overskud og udbetaler udbytte til aktionærerne, viser kvartalsrapporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs