ShippingWatch

DSV køber danske Seatainers

DSV har været på opkøbsjagt og har købt selskabet Seatainers. Købsprisen offentliggøres ikke.

Foto: GORM OLESEN

Seatainers beskæftiger sig ifølge DSV inden for transport- og logistikydelser for vejtransport og sø- og lufttransport. Selskabet er specialiseret inden for
større projekter til blandt andet vedvarende energi.

"Seatainers Group er en veldrevet dansk virksomhed med aktiviteter, der matcher DSV godt. Sammenlægningen af DSV’s og Seatainers Groups aktiviteter og
kompetencer inden for projektrelateret transport skaber en meget stærk aktør på et marked, hvor vi ser gode muligheder for vækst i de kommende år," udtaler administrerende direktør Jens Bjørn Andersen i meddelelsen.

Seatainers har 180 medarbejdere og forventes at omsætte for 1 mia. kr. i år. 60 pct. af dette vedrører større projekter.

DSV bag ny Østersø-rute mellem Tyskland og Finland

DSV indgår forlig i amerikansk retssag

DSV: Vækst i søfragt bliver nær tre pct. 

 

Mere fra ShippingWatch

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Markant fald på vej i eksporten fra Kina til USA

Efterspørgslen i USA flytter sig fra varer til services, og det giver lavere import af kinesiske varer til USA, vurderer logistikchefer. Data fra Kina bekræfter, at ordrebeholdningen falder hos kinesiske virksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs