ShippingWatch

DSV bag ny Østersø-rute mellem Tyskland og Finland

En stor ordre fra finske Valmet Automotive, der producerer biler til Mercedes-Benz, får DSV til inden længe at etablere en færgerute mellem Travemünde og Uusikaupunki i Finland. Aftalen løber fra 2013 til 2016.

DSV har indgået en aftale med Valmet Automotive, der er et finsk selskab, der producerer biler for Mercedes-Benz. Aftalen strækker sig over tre år frem til 2016 og vil betyde, at der efter alt at dømme etableres en direkte færgerute mellem Travemünde i Tyskland og Uusikaupunki i Finland.

Aftalen, som DSV betegner som "stor" holder omkring 500 trailere beskæftiget på en gang, når der er mest travlt. Ruten vil blive besejlet med et ro-ro fartøj, men DSV ønsker endnu ikke at oplyse, hvem det konkrete rederi er. Mere end 100.000 A-Class biler vil efter planen blive fremstillet af Valmet Automotive i Finland mellem 2013 og 2016, og DSV vil stå for logistikdelen med transport af komponenter fra kontinentet til Finland, som drejer sig om transport af trailere på tog til Travemünde og videre med skib til den finske destination, der ligger 250 km nord for Helsinki.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs