ShippingWatch

Lloyd's Register: Vi vil købe mere op

Det britiske klassifikationsselskab Lloyd's Register er fast besluttet på at fortsætte med nyerhvervelser. "Vi agter at fortsætte med aggressivt at forfølge egnede opkøb," siger CEO Richard Sadler til Maritime-CEO.

I løbet af de sidste fire år har det britiske klassifikationsselskab Lloyd's Register brugt 170 mio. pund på at opkøbe specialiserede energiselskaber. Og det vil langt fra stoppe de kommende år, lyder det fra CEO Richard Sadler i et interview til Maritime-CEO.

"Vi agter at fortsætte med aggressivt at forfølge egnede opkøb," siger han.

Og der er ved at ske væsentlige ændringer i klassifikationsbranchen, hvilket Richard Sadler er klar over med kommentaren:

"Den nylige fusion af DNV og GL styrker denne opfattelse," siger han til Maritime-CEO og fortæller, at virksomheden vil have et fokus på at yde rådgivning på avanceret teknologi og løsninger til en konkurrencedygtig pris.

"Vi har planer om at vækste i vores forretning over alt," siger han og peger specifikt på Brasilien:

"Vi er bevidste om mulighederne i Latinamerika, især Brasilien, hvor jeg lige har tilsluttet mig en handelsdelegation fra den britiske regering, hvilket styrker vores engagement i dette land," siger han til Maritime-CEO.

DNV fusionerer med Germanischer Lloyd 

Fusion mellem DNV og Germanischer Lloyd måske på vej 

Offen presset til salg om få uger 

Mere fra ShippingWatch

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs