Skuld åbner kontor i Singapore

Skibsforsikringsselskabet Skuld med hovedkontor i Oslo åbner nu en afdeling i Singapore, der skal fungere som spydspids i den sydøstasiatiske region.
Foto: Hapag-Lloyd
Foto: Hapag-Lloyd
AF KATRINE GRØNVALD RAUN

Vækstmotorerne spinder stadig i Asien, hvor det norske forsikringsselskabet Skuld i 23 år har haft til huse i Hong Kong. En forretning, der nu skal udvides med en afdeling i Singapore, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Afdelingen skal fungere  som en spydspids mod Sydøstasien og hjælpe med at ekspandere forretningen yderligere, fortæller Douglas Jacobsohn, adm.- direktør i Skuld.

"Asiatiske markeder vokser hurtigt med en række rederier, befragtere og offshoreoperatører, som udvider deres tilstedeværelse og operationer i regionen. Skuld har været i drift fra Hong Kong de sidste 23 år, og med væksten i lokale markeder er der behov for mere arbejdskraft. Ser man på nybygningsprogrammer for asiatiske ejere, bliver vi nødt til at være mere integreret i markedet og for at kunne yde den rigtige service."

Skulds regnskab fra tredje kvartal kom forleden og viste blandt andet, at selskabets reserve til uforudsete udgifter ligger på 288 USD, hvilket er en forbedring på en mio. USD siden sidste år. Samlet er Skulds omkostninger steget med 27 pct. sammenlignet med sidste år, primært på grund af en stigning i forsikringsudbetalinger.

Skuld-chef: "Jeg ville nå det hele på den halve tid"

Skuld forsøger at speede skibsforsikringsprocessen op

Store skibsforlis får forsikringspræmierne til at stige i 2013 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også