ShippingWatch

Skuld åbner kontor i Singapore

Skibsforsikringsselskabet Skuld med hovedkontor i Oslo åbner nu en afdeling i Singapore, der skal fungere som spydspids i den sydøstasiatiske region.

Foto: Hapag-Lloyd

Vækstmotorerne spinder stadig i Asien, hvor det norske forsikringsselskabet Skuld i 23 år har haft til huse i Hong Kong. En forretning, der nu skal udvides med en afdeling i Singapore, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Afdelingen skal fungere  som en spydspids mod Sydøstasien og hjælpe med at ekspandere forretningen yderligere, fortæller Douglas Jacobsohn, adm.- direktør i Skuld.

"Asiatiske markeder vokser hurtigt med en række rederier, befragtere og offshoreoperatører, som udvider deres tilstedeværelse og operationer i regionen. Skuld har været i drift fra Hong Kong de sidste 23 år, og med væksten i lokale markeder er der behov for mere arbejdskraft. Ser man på nybygningsprogrammer for asiatiske ejere, bliver vi nødt til at være mere integreret i markedet og for at kunne yde den rigtige service."

Skulds regnskab fra tredje kvartal kom forleden og viste blandt andet, at selskabets reserve til uforudsete udgifter ligger på 288 USD, hvilket er en forbedring på en mio. USD siden sidste år. Samlet er Skulds omkostninger steget med 27 pct. sammenlignet med sidste år, primært på grund af en stigning i forsikringsudbetalinger.

Skuld-chef: "Jeg ville nå det hele på den halve tid"

Skuld forsøger at speede skibsforsikringsprocessen op

Store skibsforlis får forsikringspræmierne til at stige i 2013 

Mere fra ShippingWatch

Lavere spotrater afspejles på BW LPG's bundlinje

BW LPG’s nettoindkomst fra spotsejladser gik ned med 16 pct. i første kvartal i forhold til sidste år. Selskabet lander dog et overskud og udbetaler udbytte til aktionærerne, viser kvartalsrapporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs