ShippingWatch

Skuld forsøger at speede skibsforsikringsprocessen op

Forsikringsselskabet Skuld vil sætte hastigheden op på den proces, der går i gang, når forsikringskrav bliver stillet efter en skibsulykke. Fysisk tilstedeværelse og kulturel forståelse er det vigtigste i processen, som blandt andet gjorde oprydningen efter TK Bremens forlis meget hurtigere end tidligere processer.

Det er store menneskelige omkostninger, store summer og store erstatningskrav, der er på spil, når et skib forulykker. Forsikringsselskabet Skuld, der er grundlagt i Norge, er i øjeblikket ved at arbejde med at optimere processen efter skibsulykker, så størrelsen på tab og forsikringer bliver hurtigst muligt afklaret.

”Vores gennemløbstid er i fokus for de sager, vi har. Det handler ikke om, at tingene bare skal afsluttes, det handler om, at vi sidder med sager, der har vældig store omkostninger, hvor det kan være afgørende for rederiet at gå ind tidligt og lave et forlig om forsikring, og få sagen sluttet, så det sammenlagt bliver en langt bedre proces for alle parter,” siger Helle Lehmann, der er Senior Vice President i Skuld og direktør for det danske kontor af Skuld, som er en af otte afdelinger i selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs