ShippingWatch

Blue Water åbner i Hamburg

Hamburg udvikler sig til at blive en meget vigtig lokation for vindmølleindustrien. Flere og flere producenter og leverandører til vindmølleindustrien har kontorer i Hamburg, hvor der i fremtiden vil blive indgået mange kontrakter og aftaler for branchen, oplyser selskabet.

Foto: PR

Gennem de seneste år har Blue Water Shipping løbende øget sine aktiviteter med transport og logistik inden for vindmølleindustrien. For at forsætte væksten på området og samtidig følge med udviklingen i vindmøllebranchen har Blue Water besluttet at åbne salgs- og repræsentationskontor i Hamburg. Det skriver Blue Water Shipping i en pressemeddelelse.

”Hamburg udvikler sig til at blive en meget vigtig lokation for vindmølleindustrien. Flere og flere producenter og leverandører til vindmølleindustrien har kontorer i Hamburg, hvor der i fremtiden vil blive indgået mange kontrakter og aftaler for branchen – også transportkontrakter. Derfor ønsker Blue Water at være til stede også i Hamburg, for på den måde at kunne servicere nuværende og nye kunder på den bedste måde,” siger Kurt Skov, adm. direktør og grundlægger af Blue Water Shipping.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs