ShippingWatch

Blue Water etablerer joint venture i Belfast

Blue Water Shipping har indgået et partnerskab med Michael F. Ewings Shipping omkring havneagentur og marine-relaterede aktiviteter i Belfast, Nordirland.

Foto: PR

Esbjergensiske Blue Water har gennem et nyt joint venture etableret sig med kontor i Belfast og har dermed 54 kontorer i 26 lande, oplyser selskabet. Der er tale om et partnerskab med Michael F. Ewings Shipping omkring havneagentur og marine-relaterede aktiviteter.

"Med de nye kajfaciliteter bliver Belfast en havn, som virkelig får mulighed for at markere sig inden for offshore vind i forbindelse med de kommende projekter i blandt andet det Irske Hav. Det er derfor meget attraktivt for Blue Water Shipping at etablere sig i netop Belfast, siger Kurt Skov, grundlægger og administrerende direktør for Blue Water Shipping.

"Vi har betydelig erfaring fra mange store, internationale projekter, men uden det lokale kendskab, er det vanskeligt at kunne levere en førsteklasses service. Derfor har vi valgt at lave et joint venture med Michael F. Ewings Shipping, som har et stærkt setup i Belfast."

Blue Water Shippings har en strategi om at være stærkt repræsenteret i de nordeuropæiske havne, som har offshore vindmølle-aktiviteter.
 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs