ShippingWatch

Jan Jacobsen gravede selv afgørende beviser frem

Et ukendt bunkerselskab, en teknisk rapport og en vidneforklaring fra en tidligere salgschef var med til, at Monjasa og stifter Jan Jacobsen blev frikendt ved Vestre Landsret. Jan Jacobsen fandt selv frem til flere af de afgørende beviser.

Foto: /ritzau/Carsten Andreasen

Den danske erhvervsmand Jan Jacobsen kan tilsyneladende takke sig selv for, at han og Monjasa nu er renset for enhver skyld i en spektakulær bedragerisag om oliehandler for millioner.

Efter sidste år at være blevet dømt i byretten for at have snydt en malaysisk kunde, blev det danske bunkerselskab og dets stifter mandag frikendt helt og holdent af Vestre Landsret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs