ShippingWatch

Derfor orker Eurotunnel ikke en ny runde på Kanalen

Eurotunnel har ikke fornyet kontrakten om drift af færger på Den Engelske Kanal, som kunne have fortsat frem til 2. juli i år. I stedet sættes færgerne til salg igen, skriver Eurotunnels CEO i et nyhedsbrev.

Kampen på Den Engelske Kanal har bølget frem og tilbage i flere år, men DFDS' mangeårige modstander franske Eurotunnel, lægger nu op til at trække sig endegyldigt fra slaget. Eurotunnels CEO Jacques Gounon forklarer i et nyhedsbrev til selskabets kunder baggrunden for beslutningen.

I midten af maj besluttede den britiske appelret, COA, at give SCOP (Société Coopérative de Production Sea France S.A.), som driver rederiet MyFerryLink og som tidligere SeaFrance-ansatte står bag, medhold i deres appel mod myndighedernes beslutning om, at Eurotunnel skulle indstille al færgefart med rederiet MyFerryLink på kanalen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Køen ud for Long Beach er vokset til 80 containerskibe

Flaskehalsene i store containerhavne fortsætter med at vokse i USA, hvor det i øjeblikket er værst ved den amerikanske storhavn i Long Beach og Los Angeles. Her ligger 80 skibe i kø til anløb, viser friske tal fra Vessels Value.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs