ShippingWatch

DFDS sikrer sig større aftale med Volvo

DFDS har sikret sig, hvad rederiet betegner som en større aftale med Volvo. DFDS skal stå for forsyningskæden fra forskellige leverandører til bilfabrikantens anlæg i Gøteborg.

DFDS Logistics Sverige har sikret sig "en større aftale" med Volvo Logistics og Volvo Car Cooperation, oplyser DFDS i sit ugentlige nyhedsbrev. Ifølge aftalen skal DFDS Logistics sørge for forsyningskæden fra forskellige leverandører til Volvos produktionsanlæg i Gøteborg.

“Kontrakten træder i kraft den 8. august, og DFDS Logistics vil køre 46 af vores egne lastbiler og 67 specialtrailere som led i den nye Volvo-service. I starten vil vi beskæftige to trafikplanlæggere og 66 chauffører, så teamet i Gøteborg har ydet en stor indsats med at sikre lastbiler, trailere og chauffører til opgaven inden for en meget kort periode,” siger Managing Director Niklas Andersson fra DFDS Logistics Gøteborg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs