ShippingWatch

Sea Asia 2013: Megaskibene vil ikke presse priserne

Rederierne bygger nye og større skibe, som væksten slet ikke berettiger til. "Vores ordre havde måske set anderledes ud, hvis vi havde kendt markedet, som det ser ud i dag,” siger Thomas Riber Knudsen, CEO for Maersk Line, Asia Pacific Region, til ShippingWatch på Sea Asia 2013 i Singapore.

Foto: Maersk Line

SINGAPORE: Flere rederier sætter nye, større skibe i søen i år – med Mærsks Triple E som det største med en kapacitet på 18.000 teu. Alligevel er deltagerne på årets Sea Asia-konference i Singapore, der åbnede tirsdag, ikke i tvivl om, at det er den rigtige vej at gå.

”For os handler det om at holde udgifterne nede, selvom vores ordre måske havde set anderledes ud, hvis vi havde kendt markedet, som det ser ud i dag,” sagde Thomas Riber Knudsen, CEO for Maersk Line, Asia Pacific Region, til ShippingWatch efter formiddagens diskussion, der tog temperaturen på shippingbranchen anno 2013.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs