ShippingWatch

ShippingWatch på Sea Asia 2013 i Singapore

Fra i morgen tirsdag går det løs på Asiens vigtigste shippingkonference, Sea Asia i Singapore. ShippingWatch er med alle dage.

Foto: Hapag-Lloyd

Konferencen Sea Asia, der traditionen tro holdes i Singapore i april, har rekordstort deltagerantal i år. Og det kan den sådan set bryste sig af at have haft de seneste år, da den af fagfolk vurderes at være den mest væsentlige konference i Asien, når det drejer sig om at holde sig orienteret om shipping, offshore og maritime aktiviteter i det hele taget.

I morgen går det løs igen, og konferencen, der har mange prominente navne på panel-listen, varer til og med på torsdag. Hvordan vil containerrederierne sætte nye gigantskibe ind på et marked, der slet ikke berettiger til mere tonnage? Holder væksten i Kina? Kan Panama-Kanalen holde fast i de høje priser, mens rederierne lægger ruterne om for at spare på afgiften?

Det er blot nogle af de emner, der skal diskuteres.

ShippingWatch og journalist Tenna Schoer er med fra start til slut og dækker konferencens højdepunkter. Hvis man vil have fat i Tenna Schoer på konferencen, er det nemmeste at ringe på mobilen eller sende en sms på: 9653 0712. Hvis du ikke er i Singapore, skal der (65) foran nummeret.

Du kan også kontakte redaktionen i København på tel. 20194308 eller 20194309, hvis du har spørgsmål til konferencen, eller spørgsmål du gerne vil have, vi stiller på konferencen.

Her er programmet for de næste tre dage

 

Singapore-fond skyder 800 mio. USD i LNG

Shippingkæmpe på økonomisk hestekur efter milliardtab

Nyt samarbejde flytter større containerskibe til Asien 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs