ShippingWatch

Medie: MSC vil ikke bestille ny tonnage foreløbigt

MSCs øverste chef, Gianluigi Aponte, afviser over for Lloyd´s List, at rederiet vil bestille ny tonnage i den nærmeste fremtid.

Foto: APM Terminals

Verdens næststørste containerrederi, schweiziske Mediterranean  Shippping Company, vil ikke bestille ny tonnage foreløbigt, fastslår rederiets topchef, Gianluigi Aponte, over for Lloyd´s List.

Aponte oplyser, at MSC har bremset bestillingen af nye skibe, og han forudser en stille periode efter flere år med markant vækst, der har fået rederiets volumen tæt på verdens største containerrederi, Maersk Line.

“Vi er ikke ude efter markedsandele, og vi holdt op med at afgive ordrer for lang tid siden. Vi må være stærke nok til at sige nej til nye ordrer, fordi det vil være imod vores interesser," siger Aponte.

Det største skib, der er på vej til MSC, er 16.000 teu containerskibe, som rederiet får på langtidscharter fra Zodiac Maritime.

CMA CGM: 2013 står på solidt økonomisk fundament

Nyt samarbejde flytter større containerskibe til Asien

Søren Skou: Vi regner først med Triple-E effekt i 2014 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs