Se billedet af den næsten færdigbyggede Triple-E

Om få måneder døbes det første skib i Maersk Lines nye mega Triple-E serie. Det første billede af det snart færdigbyggede skib kan ses her.

Endnu et billede er lagt ud på nettet af det første skib i Maersk Lines Triple-E serie, som i alt kommer til at bestå af 20 containerskibe hver med plads til 18.000 containere.

Maersk mener, skibene kan blive en game changer for markedet og den miljørigtige måde at drive shipping på. Kritikerne mener, at skibene vil tilføre mere tonnage på et allerede overrendt marked af containerskibe især mellem Asien og Europa.

Størrelsen er det helt afgørende parameter. Se skibet i sin fulde længde på shipspotting, hvor entusiaster tager billeder af skibe verden over.

Se billedet her

På billedet af det nye Triple-E skib står der Mærsk Mc-Kinney Møller som titel på billedet. Flere rygter går på, at det første Triple-E skib netop skal hedde Mærsk Mc-Kinney Møller efter den afdøde skibsreder. Dette kan imidlertid ikke bekræftes, oplyser presseafdelingen i koncernen til ShippingWatch.

Intermodal: Kan megaskibe betale sig i dagens marked?  

Analytiker: Vækst i ordrer på øko-skibe

Smugkig på Maersk Lines nye containergiganter 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også