ShippingWatch

Her er den græske skatteplan for shipping

Mens den nye græske tonnageskat for skibe under fremmed flag er blevet vel modtaget, forholder det sig helt anderledes med de skatteregler, der rammer mæglere og shippingrelaterede virksomheder. Se de nye græske skatteregler her.

Grækenlands parlament har vedtaget en vidtrækkende skattereform, der for første gang i årtier også får konsekvenser for landets skibsredere, der vurderes at kontrollere omkring 16 procent af den globale handelsflåde. Også mæglere og andre tilknyttede virksomheder i landets store shippingindustri rammes i landets nye økonomiske virkelighed, når planen formelt træder i kraft efter offentliggørelsen af planens indhold om få dage i det officielle organ Gazette.

"Regeringen og de græske skibsredere er enige om at yde deres bidrag, og regeringen har anmodet rederne om at yde deres bidrag til landets økonomiske problemer. Ejerne har indvilget i at betale tonnageskat (af skibe under fremmed flag, red.), og regeringen har garanteret, at rederne bevarer deres skattefri status i forhold til fremtidig udbytte (dividends, red.)," siger Achilleas G. Miltsanidis, tax manager i Deloitte Business Solutions i Athen, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs