ShippingWatch

Kinesisk reder: Kina bør begrænse fremmede skibe

En skærpet kontrol af udenlandske skibe i kinesiske havne og krav til nationale redere om skrotning af ældre skibe er nødvendig, mener kinesisk skibsreder i åben appel til landets regering.

Regeringen i Kina bør arbejde på at begrænse udenlandske skibes adgang til kinesiske havne og tilskynde nationale rederier til at skrotte ældre og udtjente skibe. Denne opfordring fremsættes i et åbent brev af den kinesiske skibsreder og formand for Hebei Ocean Shipping, Gao Yanming.

"Den Europæiske Union, USA, Canada og Australien har meget strikse sikkerhedskontroller af skibe i international trafik. Skibe, der er over 20 år gamle, vil normalt ikke turde at anløbe deres havne," siger Gao Yanming ifølge Lloyd's List til China Ship News, der udgives af Kinas nationale værftsindustri.

Gao Yanming mener, at Kina også halter bagefter flere udviklingslande, og ved at stramme reglerne for Port State Control kan Kina yde et stærkt bidrag til maritim sikkerhed og bidrage til at nedbringe overkapaciteten i den globale handelsflåde.

Grønne redere kræver lige vilkår i Hong Kong 

Mærsk ønsker lov om brændstof i Hongkong 

Singapore havn nærmede sig rival i 2012 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs