ShippingWatch

Danmarks Rederiforening søger ny topchef

Danmarks Rederiforening søger i et job-opslag i Børsen en ny administrerende direktør. Det sker i forbindelse med et generationsskifte, hedder det i opslaget.

Foto: Maersk Line

Rederiforeningen skal have ny chef. Det kan læses i et job-opslag i dagbladet Børsen, hvor det fremgår, at rederiforeningen søger ny adm. direktør i forbindelse med et generationsskifte.

"Danmarks Rederiforening søger en administrerende direktør i forbindelse med et generationsskifte. Foreningens væsentligste opgave er at varetage medlemmernes interesser, samt sikre bedst mulige rammebetingelser i Danmark, EU og internationalt," hedder det i opslaget.

Således er jagten gået ind på en efterfølger til den nuværende adm. direktør i rederiforeningen, Peter Bjerregaard.

Redernes toplobbyist takker af 

I opslaget kan man læse, hvad rederiforeningen ser som succeskriterier for den kommende direktør. Det drejer sig om at udvise lederskab, skabe synlighed om branchens interesser over for beslutningstagere, medier og befolkning samt at samarbejde med medlemmerne i foreningen.

Ideelt set er den kommende direktør en person med erfaring fra shipping, større politisk forening eller centraladministration eller lignende, der forstår dynamikken i en branche- og arbejdsgiverorganisation, hedder det.

Kandidaten må gerne have erfaring med håndtering af eksterne relationer, lobbyisme og viden om politiske systemer og flydende engelskkundskaber både på skrift og i tale.

Egon Zehnder International hjælper med ansættelsesprocessen, og ansøgere skal sende både ansøgning og CV på engelsk inden den 8. februar.

Prøv ShippingWatchs nyhedsbrev to gange dagligt i 40 dage - gratis!

 

Peter Bjerregaard takker af 

Regeringens vækstplan er nødvendig 

Rederne ser frem til at drøfte uddannelsesfond 

Bag Facaden: Shipping i suppedasen 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs