ShippingWatch

Redere vil drøfte uddannelsesfond

Vicedirektør i rederiforeningen Pia E. Voss kvitterer for Søfartens Lederes engagement i uddannelse og ser frem til at høre, hvordan man konkret vil udmønte ideen om en ny fond

"Jeg vil kvittere for, at Søfartens Ledere engagerer sig i spørgsmålet om uddannelse. Uddannelsesområdet er rigtig vigtigt for Danmarks Rederiforening og vores medlemmer, og vi er altid åbne over for at samtale om, hvordan man kan gøre tingene," siger Pia E. Voss, vicedirektør i Danmarks Rederiforening til ShippingWatch.

Søfartens Ledere præsenterede i december forslaget om at oprette en såkaldt kompetencefond, som hele erhvervet skal bidrage til, så ansvaret for at uddanne kommende skibsofficerer ikke kun ligger hos en håndfuld rederier i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs