ShippingWatch

Teekay offshore overvejer obligationsudstedelse

Teekay Offshore Partners vil udstede minimum norske obligationer til en værdi på minimum 800 mio. norske kroner svarende til 140 mio. USD. Udstedelsen skal bruges til at betale af på gruppens kreditfacilitet, skriver Teekay Offshore i en meddelelse.

Foto: Teekay

Teekay Offshore går med overvejelser om en obligationsudstedelse i Norge på minimum 800 mio. norske kroner (140 mio. USD). Det fremgår af en meddelelse fra selskabet, der er en del af Teekay Group.

"Provenuet af obligationerne vil blive anvendt til at tilbagebetale en del af udestående beløb under partnerskabets revolverende kreditfaciliteter og til generelle partnerskabsformål. Teekay Offshore vil ansøge om notering af de nye obligationer på Oslo Børs," skriver Teekay Offshore.

Obligationerne skal opdeles i to trancher med modning januar 2016 og januar 2018.

DNB Markets, Nordea Markets og Swedbank First Securities er blevet valgt som Joint Lead Managers på udstedelsen.

Teekay Corporation er et canadisk shipping-selskab, der blev etableret i 1973 og i dag er blandt verdens største indenfor maritim transport, opbevaring og produktion af energi.

Erria skal være Teekays danske afdeling 

MAN får ny dual-fuel-kontrakt 

Koreanske værfter ser frem mod LNG-ordrer 

Teekay bestiller to nye LNG-skibe til amerikansk eksport 

Teekay i nyt LPG-joint venture 

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs