ShippingWatch

Rapport: Lovende udsigter for vindmølleshipping

Der kan være massiv indtjening at hente i shipping- og logistikbranchen relateret til havvindmøller. Der er dog også en række forhindringer, der kan afholde investorer fra at hoppe på vognen, fremgår det af en rapport fra analysehuset BTM Consult.

Foto: A2SEA

Mens der er flere forhindringer og risikofaktorer, der kan afholde selskaber eller investorer fra at gå ind i markedet for shipping og logistik relateret til havvindmøller, ser der stadig ud til at være store penge at tjene i sektoren. Det skriver analytikerne i BTM Consult i deres rapport Offshore Report 2013.

"Hvis man lægger et konservativt gennemsnit  på 25 pct. af anlægsinvesteringerne for en 500 MW vindmøllepark, repræsenterer nutidsværdien af havvindmølleshipping- og logistik frem til 2050 udgifter på over 100 mia. euro," skriver analytikerne i rapporten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs