ShippingWatch

Rederi: Masser af arbejde til Pacific Orca

Selv om Dong Energy mandag meddelte, at det statslige energiselskab udskyder byggeriet af en stor havvindmøllepark i Nordsøen, "Borkum Riffgrund 2", kommer verdens største vindmølle-installationsskib Pacific Orca ikke til at mangle arbejde, oplyser rederiet.

Selv om Dong Energy mandag meddelte, at det statslige energiselskab udskyder byggeriet af en stor havvindmøllepark i Nordsøen, "Borkum Riffgrund 2" ud for den nordtyske kyst,  kommer verdens største vindmølle-installationsskib Pacific Orca fra rederiet Swire Blue Ocean ikke til at mangle arbejde. Det siger Rikke W. Stoltz, business development manager i rederiet, til ShippingWatch.

Skibet ankom tirsdag til København. Dong Energy har chartret Pacific Orca til at installere fundamenter på projekterne West of Duddon Sands og Borkum Riffgrund.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs