ShippingWatch

Blue Water vil transportere fundamenter til offshore-møller

Blue Water Shipping udvider aktiviteterne omkring vindmølle-transport til også at omfatte fundamenter til offshore-vindmøller

De kommende år vil antallet af offshore-vindmølleparker globalt set stige markant.  Blue Water Shipping, der gennem mange år har opbygget stærke kompetencer og viden omkring transport af vindmøller til hele verden, udvider nu aktiviteterne med transport af fundamenter til offshore-vindmøllerparker.

”Logistik omkring fundamenter passer godt ind i vores nuværende portefølje af produkter og services til vindmøllebranchen, som vi leverer transport og logistikløsninger til i hele verden. Derudover har Blue Water omfattende erfaring med store projekttransporter til andre brancher blandt andet olie- og gasindustrien. Denne erfaring kan vi drage nyttet af ved transporten af de store fundamenter, som kræver specialviden,” siger Brian Sørensen, salgs- og udviklingschef i Blue Water for det nye produkt:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs