ShippingWatch

Derfor skiftede russisk kunde fra Maersk Line

Det russiske selskab Banex, der importerer bananer fra Ecuador, udskiftede i sommer Maersk Line som transportør af  bananer i kølecontainere. Årsagen var blandt andet en kortere transporttid ved at vælge konkurrenten Star Reefers, siger selskabet.

Foto: KLAUS GOTTFREDSEN

Banex der importerer bananer fra Ecuador til Rusland, valgte i sommers at skifte transportør af de omkring 15.000 fyrrefods reefercontainere fyldt med bananer, som selskabet i 2011 fik transporteret af Maersk Line.

Det er nu selskabet Star Reefers, der driver en dedikeret service mellem Ecuador og Skt. Petersborg til Banex' kunder i almindelige containere ombord på køleskibe. Maersk Line plejede også at have en dedikeret service kaldet ECUBEX, der ugentligt sejlede fra Ecuador til den russiske Østersø og det Sorte Hav. Maersk Line sejler kølevarer ved, at et containerskib sejler med både almindelige og kølecontainere, der selv køler frugt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs