ShippingWatch

MAN og Maersk Line størst potentiale for miljøeksport

Maersk Line og MAN Diesel & Turbo er de to danske virksomheder med højest potentiale for miljøeksport og dermed det største bidrag til en global omstilling til grøn teknologi. Det viser en ny undersøgelse fra Miljøministeriet.

Foto: Maersk Line

Miljøministeriet har af det rådgivende ingeniørhus Niras fået kortlagt, hvilke danske virksomheder, der er de bedste, når det kommer til miljøeksport. Her placerer de to shippingvirksomheder MAN Diesel & Turbo og Maersk Line sig i top ti og udnævnes derfor af Miljøministeriet til at være to af de ti bedste danske virksomheder til at fremme hele verdens omstilling til grøn teknologi.

"Ti af virksomhederne skiller sig ud, fordi de er teknologi- og markedsledende i miljøløsninger, der i et globalt perspektiv er væsentlige og gør en forskel, når det drejer sig om håndtering af miljø- og klimaudfordringer. Udvælgelsen af disse virksomheder er baseret på miljøvurderinger forstået på den måde, at der skal være tale om et grønt produkt, og at produktet enten besidder et særligt potentiale for at påvirke det globale miljø, eller at virksomheden har så stor en markedsandel inden for et område med stor miljøbelastning, at den har mulighed for at påvirke det globale miljø," hedder det i rapporten, der også kommer ind på, hvordan de ti virksomheder er udvalgt:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs