ShippingWatch

DIS-sagen sat i bero til 16. november

Mens Søfartens Ledere venter på svar fra Skatteministeriet omkring statens holdning til DIS-sagen, er retssagen mod Danmarks Rederiforening og flere rederier sat på pause frem til midten af november. Det siger Søfartens Ledere til ShippingWatch.

Den såkaldte DIS-sag, hvori Søfartens Ledere har stævnet Danmarks Rederiforening og flere rederier, ligger stille frem til den 16. november. Søfartens Ledere har nemlig fået udsat fristen for, hvornår de skal aflevere deres næste svar i retssagen, for at finde ud af statens holdning til sagen.

I begyndelsen af september indsendte Søfartens Ledere en såkaldt procestilvarsling til Skatteministeriet og dermed staten, hvori organisationen bliver opfordret til at gå ind i den verserende retssag på Søfartens Lederes side. Men hvis staten ikke indtræder i retssagen på Søfartens Lederes side, vil man være parat til at stævne staten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs