ShippingWatch

Politikerne vil kigge på DIS-vilkår når skattereform er vedtaget

Karin Gaarsted (S), formand for Folketingets Erhvervsudvalg, regner med, at Folketinget vil se på, om de DIS ansatte rammes negativt af skattereformen, når reformen er endeligt vedtaget i løbet af efteråret.

Formanden for Folketingets Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalg, socialdemokraten Karin Gaarsted, regner med, at Folketinget vil vurdere, om den nye skattereform påvirker de DIS-ansatte negativt og i modstrid med intentionerne bag DIS, når reformen er endeligt vedtaget. Det vil ske i løbet af efteråret, da Folketinget først mødes igen til oktober, og herefter skal reformen først til 1., 2. og 3. behandling.

"Når reformen er vedtaget, går vi ind og kigger på, om nogle bliver ramt uhensigtsmæssigt, og her synes jeg, vi skal kigge på, om de DIS-ansatte er i den gruppe. De arbejder jo under særlige regler og forudsætninger, som vi blev præsenteret for for nylig på et møde med Søfartens Ledere," siger Karin Gaarsted til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs