ShippingWatch

Venstre: DIS-sag afhænger af skattereform

Formanden for folketingets skatteudvalg Gitte Lillelund Bech (V) vil afvente resultatet af de aktuelle skatteforhandlinger på Christiansborg, før hun vil drøfte muligheden for en eventuel kompensation til søfarende i DIS.

Foto: MIK ESKESTAD

Formanden for folketingets skatteudvalg Gitte Lillelund Bech (V) vil afvente udfaldet af de aktuelle politiske forhandlinger på Christiansborg om en skattereform samt kommentarer fra skatteminister Thor Möger Pedersen (SF), før hun vil tage stilling til en appel fra Søfartens Ledere torsdag om, at der hviler et politisk ansvar i den verserede strid om de søfarendes nettolønninger på skibe registreret i DIS.

"Det er meget svært at diskutere kompensation, når ikke vi ved, hvad der skal kompenseres for. Udfordringen er lige nu, at vi ikke ved, hvad en skattereform vil indeholde. Derfor er det svært at diskutere kompensation," siger Gitte Lillebund Bech til ShippingWatch efter et såkaldt foretræde i skatteudvalget med Søfartens Ledere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs