ShippingWatch

Venstre: DIS-sag afhænger af skattereform

Formanden for folketingets skatteudvalg Gitte Lillelund Bech (V) vil afvente resultatet af de aktuelle skatteforhandlinger på Christiansborg, før hun vil drøfte muligheden for en eventuel kompensation til søfarende i DIS.

Foto: MIK ESKESTAD

Formanden for folketingets skatteudvalg Gitte Lillelund Bech (V) vil afvente udfaldet af de aktuelle politiske forhandlinger på Christiansborg om en skattereform samt kommentarer fra skatteminister Thor Möger Pedersen (SF), før hun vil tage stilling til en appel fra Søfartens Ledere torsdag om, at der hviler et politisk ansvar i den verserede strid om de søfarendes nettolønninger på skibe registreret i DIS.

"Det er meget svært at diskutere kompensation, når ikke vi ved, hvad der skal kompenseres for. Udfordringen er lige nu, at vi ikke ved, hvad en skattereform vil indeholde. Derfor er det svært at diskutere kompensation," siger Gitte Lillebund Bech til ShippingWatch efter et såkaldt foretræde i skatteudvalget med Søfartens Ledere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende faciliteter til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs